Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME MINI SPOT 60 MOVING HEAD LED – Light4me / It's light 4 You!
Chwilowo brak

LIGHT4ME MINI SPOT 60 MOVING HEAD LED

425,70  zawiera VAT

SKU: MINISPOT60BLPL Kategorie: ,

Opis :

Głowa ruchoma Light4me ma wbudowany panel sterowania, który składa się zwyświetlacza LED oraz przycisków. Pozwala to na proste i intuicyjne sterowanie. Spot oferuje nam 4 trybów pracy :
Sound dający możliwość uzyskania synchronicznej pracy w rytm muzyki
Auto polegający na wykorzystaniu rozbudowanych trybów fabrycznych
DMX umożliwiający sterowanie poprzez zewnętrzne urządzenia/sterowniki DMX
Master/Slave – synchroniczna praca kilku urządzeń
Głowica ruchoma Light4me to uniwersalne urządzenie, idealnie nadające się nawesela, dla Dj, czy zespołów. Przy zastosowaniu większej ilości głowic na statywie bądź rampie otrzymujemy bardzo rozbudowane  efekty wizualne. Ten mini Spot został wyposażony w 60w białą diodę Led, która generuje jasną i wyrazistą wiązkę światła. Dzięki wbudowanym tarczom kolorów i gobo możemy z dużą łatwością uzyskać mocne nasycone kolory oraz charakterystyczne ciekawe wzory będące doskonałym uzupełnieniem naszego show. Dziękikompaktowym rozmiarom i małej wadze nie będzie ona problemem podczas transportowania sprzętu. Materiały, które zostały użyte do produkcji głowy sprawiają iż jest to urządzenie wytrzymałe i bezawaryjne.
Jednak najmocniejszym argumentem jest bezkonkurencyjna niska cena dzięki czemu urządzenie to jest najczęściej wybieraną głową ruchoma dla początkujących zespołów, dj, oświetleniowców.

 

Dane techniczne :

– Źródło światła: biała dioda 60W LED
– Szacunkowa żywotność LED: do 50 000 godzin
– Kąt świecenia: 10 °
– Wyświetlacz LED + 4 przyciski szybkiego wyboru
– Kanały DMX: 9/11
– Dimmer /strobe
regulowana jasność lampy 0-100%, częstotliwość strobo 1-20 razy/s- – Klasa szczelności: IP20
– Maksymalne zużycie energii: 80W
– Waga: 3,5 kg
– Wymiary (SxWxG): 15,5 x 27,5 x14,5 cm
– Kontrola: DMX512, master/slave, sterowanie dźwiękiem, auto, program
– Napięcie
: AC100-240V,50HZ
– Oryginalne opakowanie oraz wypełnienie

Przewód zasilający oraz uchwyt mocujący w komplecie.

Chwilowo brak

Dodatkowe informacje

Dodatkowe informacje

colour ,

0

Napisz czego szukasz

LIGHT4ME CUBE MOVING HEAD EFFECT 6x12W RGBW LEDLIGHT4ME MOVING SPOT 90 LED MOVING HEAD