Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME SMART SPOT 150 W LED LINEAR PRISM FOCUS – Light4me / It's light 4 You!

LIGHT4ME SMART SPOT 150 W LED LINEAR PRISM FOCUS

1 799,00  zawiera VAT

SKU: SMART150LINEAR Kategorie: ,

Opis produktu:
LIGHT4ME SMART SPOT 150 LINEAR PRISM FOCUS LED

 

Jasna, kompaktowa głowica z wyjątkowymi możliwościami.

Idealne rozwiązanie dla: klubów, pubów, zespołów muzycznych, mobilnych DJ- ów, firm oświetleniowych.

 

Kompaktowa ruchoma głowa typu spot z 150W diodą LED
mocne światło, w kompaktowej obudowie

 

Wydajny układ optyczny z niezawodną mechaniką

wyraźne, nasycone kolory, szeroka paleta barw

 

Kompaktowa budowa, niska waga, solidna obudowa

łatwość montażu, transportu, oszczędność miejsca


Solidne podzespoły

gwarancja długiej pracy

 

LIGHT4ME SMART SPOT 150 LINEAR PRISM FOCUS LED to rewolucja na Polskim rynku, wśród kompaktowych głów ruchomych. W niewielkich rozmiarów obudowę, bo zaledwie 400 x 360 x 350 mm zmieszczono mnóstwo nowoczesnych i przydatnych funkcji.

Korpus SMART MOVING SPOT 150 LED został wykonany ze sztywnego i odpornego na uszkodzenia tworzywa, z metalowym podstawą oraz elementami wzmacniającymi ruchomą część głowicy. Urządzenie możemy postawić na płaskim podłożu np.: słup – kolumna oświetleniowa lub zamocować na pionowych i poziomych elementach kratownicy – rampy. Wraz z urządzeniem producent dostarcza potrzebne akcesoria do mocowania, czyli dwa zawiesia, przewód zasilający powercon oraz przewód DMX 1,5m.

Urządzenie może być sterowane za pomocą standardowego protokołu DMX 512, ale również poprzez proste funkcje sterowania jak możliwość korzystania z gotowych programów wyzwalanych automatycznie lub na dźwięk muzyki (brak potrzeby korzystania ze sterownika DMX)
DMX obsługiwany jest za pomocą 3 – pinowych gniazd, a sama głowica może funkcjonować w tradycyjnej konfiguracji Master lub Slave. Ten sposób połączenia dotyczy również zasilania, które podawane jest i przekazywane dalej za pomocą gniazd powercon.
Przedni panel LIGHT4ME SMART MOVING SPOT 150 LED został wyposażony w cztery przyciski do obsługi prostego menu oraz monochromatyczny wyświetlacz LCD. LCD dzięki swojej wysokiej rozdzielczości zapewnia odpowiednią czytelność podczas pracy – prezentując: adres DMX, program, tryb pracy. Wyświetlacz ma możliwość obrotu o 180 stopni przydatny, podczas montażu głów „do góry nogami”.

Źródłem światła jest mocna i jasna dioda LED o mocy 150 W dająca białe światło. W porównaniu do klasycznych żarówek wyładowczych wrażliwych na wstrząsy podczas transportu, LED-y są o wiele trwalsze i praktyczniejsze, a dużo niższy pobór mocy jest równie bardzo istotny. Podsumowując, dzięki tak wydajnym diodom uzyskujmy moc światła zbliżoną do żarówek wyładowczych.

Istotną cechą głowicy jest jej funkcjonalność oraz niezawodna mechanika. SMART MOVING SPOT 150 LINEAR PRISM FOCUS  oferuje maksymalny obrót w poziomie 540 stopni i w pionie 270. W urządzeniu zastosowano pojedyńczą aluminiową tarczę gobo z 7 wymiennymi gobosami oraz tarczę z ośmioma kolorami. Głowica wyposażona jest również w soczewkę pryzmatyczną oraz automatyczny focus.

SMART MOVING SPOT 150 LED to głowica oferująca nowoczesne rozwiązania w atrakcyjnej cenie. Oprócz wspomnianej pryzmy linearnej oraz automatycznego focusa nasz spot posiada spotykaną w droższych głowach funkcję Random Strobe, czyli tzw. nieregularny stoboskop. Efekt trudno osiągany na sterowniku dmx teraz jako gotowa funkcja w naszej głowicy.

Dla dłuższego i bezawaryjnego użytkowania LIGHT4ME SMART MOVING SPOT 150 LINEAR PRISM FOCUS LED wyposażono w bardzo sprawny i cichy układ chłodzenia z płynną regulacją obrotów wentylatora.

Dane techniczne:

– Źródło światła: 150W LED
– Zużycie energii : 180 W

– Szacunkowa żywotność LED: do 50 000 godzin
– Natężenie oświetlenia: 26300lux@2m; 11600lux@3m; 4110lux@5m
– Średnica plamy: 52cm@2m; 76cm@3m; 123cm@5m
– Kanały DMX: 16

– Pan 540°,tilt:270°
– Kolory:8 kolorów + biały, półkolory
– Gobo: 7 statycznych gobo + otwarty, gobo shake
– Kąt świecenia – 12,5 stopnia
– Dimmer /strobe :regulowana jasność lampy 0-100 , częstotliwość strobo 1-25 razy/s
– Kontrola: DMX512, master/slave, sterowanie dźwiękiem, auto
– Cyfrowy wyświetlacz graficzny z czterema przyciskami do obsługi menu
– Napięcie: AC 100-240V,50 Hz, pobór mocy max 250W.
– Waga 9,5 kg
– Wymiary: 400 x 360 x 350 mm

– Oryginalne opakowanie oraz wypełnienie

0

Napisz czego szukasz

LIGHT4ME SMART BEAM LED MOVING HEAD 60WLIGHT4ME SMART SPOT 60 W MOVING HEAD LED