Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME PARTY II – Light4me / It's light 4 You!

LIGHT4ME PARTY II

279,00  zawiera VAT

SKU: PARTY2 Kategoria:

LIGHT4ME PARTY II to wielofunkcyjne oświetlenie sceniczne oparte na technologii LED, z możliwością sterowania za pomocą bezprzewodowego pilota. Sprzęt łączy w sobie funkcję reflektora typu wash PAR, rzutnika wzorów gobo (gobo flower) oraz efekty laserowe (czerwony i zielony). Dzięki temu to niewielkie urządzenie samodzielnie jest w stanie zapewnić zróżnicowane efekty świetlne.

Komponenty urządzenia zamknięto w solidnej obudowie wyposażonej w wygodny uchwyt montażowy. Na przedniej ścianie korpusu mieszczą się dwa układy soczewek rozmieszczone na planie okręgów. Pierwszy – większy – odpowiada za efekty gobo. Został on wyposażony w sześć mocnych, 3-watowych diod LED i wyświetla wzory o bardzo żywych i nasyconych kolorach z palety RGBW (red, green, blue, white). Drugi układ składa się z ośmiu soczewek z diodami LED o mocy 1 wata (RGBY – red, gree, blue, yellow), które rozmieszczone są wokół dwóch bardzo mocnych laserów – czerwonego i zielonego.

Na tyle obudowy znajduje się gniazdo zasilania, wejście i wyjście DMX oraz panel sterowania w postaci wyświetlacza LED oraz czterech przycisków. Za jego pomocą można kontrolować działanie reflektora lub wybrać jeden z kilku dostępnych trybów pracy:

Auto, w którym multiefekt funkcjonuje w sposób samodzielny korzystając z wbudowanych programów;
Sound, w którym reflektor dzięki bardzo czułemu mikrofonowi dopasowuje swoje działanie do dźwięków muzyki;
Master/Slave, kiedy efekty LED łączone są szeregowo za pomocą przewodów DMX i pracują w zestawach;
DMX, gdy chcemy kontrolować pracę urządzenia za pośrednictwem zewnętrznych sterowników i konsoli.
Light4Me Party II to oświetlenie efektowe, które rewelacyjnie sprawdza się w mobilnej pracy DJ-ów, na parkietach dyskotek, w klubach tanecznych, a także na prywatkach i wszelkiego rodzaju imprezach okolicznościowych. Jest solidne, lekkie i bardzo łatwe w obsłudze. Zastanawiając się jakie światło efektowe wybrać, na pewno warto zwrócić uwagę na ten reflektor. To wysokiej jakości, wielofunkcyjne urządzenie w najniższej cenie od sklepu muzycznego Music Express.

Specyfikacja techniczna:

Zasilanie: AC100-240V/50-60Hz
Zużycie energii: 55W
Źródło światła: 6x3W LED RGBW; 8x1W RGBY
Laser: czerwony 120 mW, zielony 30 mW
Żywotność LED: 50000 godz.
Tryb Standalone: autoprogramy, programy dźwiękowe
Tryby pracy: Auto, Sound, Master/Slave, DMX512, pilot bezprzewodowy
Kanały DMX: 16
Wymiary urządzenia: 32 x 20,5 x 20,5 cm
Waga urządzenia: 2,6 kg
Wymiary paczki: 34 x 22,5 x 26 cm
Waga paczki: 3,1 kg

0

Napisz czego szukasz