Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME LED BAR UV 9 – Light4me / It's light 4 You!

LIGHT4ME LED BAR UV 9

119,00  zawiera VAT

SKU: LEDUV9 Kategoria:

LIGHT4ME LED UV 9 to profesjonalna, solidnie wykonana, a jednocześnie bardzo lekka listwa oświetleniowa wyposażona w dziewięć 3-watowych diod LED, której zadaniem jest emisja światła ultrafioletowego. Led bar rewelacyjnie sprawdza się w pubach, restauracjach, klubach tanecznych i dyskotekach, gdzie promieniowanie UV tworzy efekt przypominający fluorescencję niektórych barw – szczególnie bieli.
Ledowa listwa ma szerokość 50 cm. Na obu jej końcach znajdują się przykręcane nóżki, umożliwiające jej ustawienie pod wybranym kątem w stosunku do podłoża. Pełnią one również rolę uchwytów montażowych, dzięki którym belka led może być instalowana na kratownicach i rampach oświetleniowych. W górnej części korpusu rozmieszczone są soczewki rozpraszające światło UV pod kątem 65°. Na tylnej części obudowy znajduje się bezpiecznik oraz gniazdo zasilania typu IEC.
Light4Me LED UV 9 to niezwykle łatwa w montażu i bardzo prosta w obsłudze listwa UV, która zaczyna działać tuż po podłączeniu jej do źródła zasilania. Ten ultrafioletowy naświetlacz potrafi w ciekawy sposób wzbogacić dekorację światłem sali weselnych oraz miejsc, w których odbywają się imprezy okolicznościowe i przyjęcia dla dzieci, a także odmienić wystrój w kręgielniach, siłowniach czy klubach fitness.

Specyfikacja techniczna:

Napięcie: AC110-240V, 50/60Hz
Moc: 30W
Źródło światła: 9x3W UV LED
Kąt świecenia: 65°
Długość fali: 390-410 nm
Wymiary urządzenia: 510 x 50 x 95 mm
Wymiary paczki: 550 x 70 x 70 mm
Waga urządzenia: 0,6 kg
Waga paczki: 0,8 kg

0

Napisz czego szukasz