Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME JET 2000 – Light4me / It's light 4 You!

LIGHT4ME JET 2000

699,00  zawiera VAT

SKU: JET2000 Kategoria: Tagi: , , , , , , , ,

LIGHT4ME JET 2000 to profesjonalna wytwornica dymu (wytwornica mgły) z możliwością bezprzewodowego sterowania pilotem, wyposażona dodatkowo w układ dwudziestu czterech 3-watowych diod LED, których zadaniem jest podświetlanie wytwarzanego dymu.

Komponenty maszyny zamknięte zostały w prostopadłościennej obudowie, która umożliwia jej pracę w dwóch pozycjach. Dzięki temu słup dymu może być wydmuchiwany pionowo lub prostopadle w stosunku do podłoża.

Pojemnik na płyn mieści się w korpusie obudowy. Tuż obok niego znajduje się dysza wylotowa, potrafiąca wyrzucać dym na odległość nawet 6 m! Wokół niej rozmieszczony jest układ silnych diod RGB podświetlających sztuczną mgłę. W tej części korpusu mieści się również panel sterowania wyposażony w sześć przycisków i wyświetlacz LCD. Za jego pomocą możemy ręcznie regulować m.in. takie parametry, jak objętość emisji dymu, czas przerwy pomiędzy emisjami (funkcja Timer), długość trwania wydmuchu, a także wybrać sposób pracy diod LED, czy dopasować szybkość błysków stroboskopu. Maszyna oferuje również możliwość sterowania w sposób bezprzewodowy. Na tylnej ścianie dymiarki oprócz gniazda i przełącznika zasilania oraz wejścia i wyjścia DMX, znajduje się 5-pinowe wejście umożliwiające podłączenie modułu odbiorczego (w zestawie) dla bezprzewodowego pilota. Dzięki temu kontrola nad pracą maszyny może odbywać się z większej odległości.

Light4Me Jet 2000 to stosunkowo tania maszyna do wytwarzania dymu w ofercie sklepu muzycznego Music Express. Jej zaletami są m.in. szybki czas nagrzewania (ok. 4 min.), duża objętość wydmuchiwanej mgły, a także efektowny system podświetlający. Urządzenie świetnie sprawdza się na zamkniętych scenach, w klubach muzycznych i dyskotekach, a także podczas pokazów, eventów oraz w mobilnej pracy DJ-ów.

Specyfikacja techniczna:

Zasilanie: AC110-240v 50/60HZ
Moc grzałki: 2000W
Objętość wydmuchu: 530 m3/min.
Przybliżony czas nagrzewania: 4 min.
Pojemność zbiornika: 2,5 L
Źródło światła: 24x3W (3w1) LED
Spektrum kolorów: RGB (czerwony, zielony, niebieski)
Kanały DMX: 7
Pilot: z funkcją Timer
Do użytku: poziomego i pionowego
Sterowanie: ręczne, zdalne (pilot)

Wymiary urządzenia: 45 x 33 x 21 cm
Wymiary paczki: 48 x 37 x 26 cm
Waga urządzenia: 7,7 kg
Waga paczki: 8,7 kg

Oryginalne opakowanie oraz wypełnienie

0

Napisz czego szukasz