Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME HAZER 900 – Light4me / It's light 4 You!

LIGHT4ME HAZER 900

1 679,00  zawiera VAT

SKU: HAZER900 Kategoria:

Opis produktu:

 

Music Express przedstawia nowość LIGHT4ME HAZER 900

 

LIGHT4ME HAZER 900 to profesjonalna, cicha i wydajna wytwornica mgły, wyposażona w mocną, 900W grzałkę. Urządzenie zostało umieszczone w solidnej skrzyni rack ze zdejmowaną przednią klapą, dzięki czemu jest zabezpieczone w czasie transportu oraz w chwili pracy na scenie. Urządzenie jest sterowane za pomocą 6-przyciskowego panelu z wyświetlaczem LED dzięki któremu możemy wybierać różne tryby pracy urządzenia np: timer, kierunek wydmuchu, szybkość wiatraka, objętość wyrzutu oraz możliwość sterowania poprzez protokół DMX (3 pin)

 

W HAZER 900 zastosowano nowoczesną technologię produkcji mgły dzięki czemu produkowana mgła jest czystsza, a  urządzenie wydajniejsze.

 

LIGHT4ME HAZER 900  sprawi, że efekty świetlne nabiorą nowego wymiaru, a atmosfera na scenie w klubie lub na imprezach tematycznych będzie niezapomniana. Urządzenia typu hazer nie powodują naglego wydmuchu dymu co jest niepożądane na niektórych imprezach. Jest to jednostajny, lekki, prawie niewidoczny wydmuch. Wytwornica jest przy tym bardzo cicha więc idealnie sprawdzi się w klubach, dyskotekach, na pokazach, prezentacjach czy imprezach weselnych.

 

Do pracy z  LIGHT4ME HAZER 900 używaj tylko zwykłych płynów na bazie wody.

Dane techniczne:

 

– Grzałka 900W, wydajność 226 metrów sześc./min.
– Regulacja objętości i czasu trwania emisji
– Wytwornica mgły z obsługą protokołu DMX512
– Gotowa do przewożenia – umieszczona w czarnym case
– Timer z ustawieniem przerwy w działaniu
– 6-przyciskowy panel z wyświetlaczem LED
– Przycisk ręcznego sterowania
– Połączenia 3/5pin DMX
– Kierunek wydmuchu można ustawić w 6 pozycjach
– 3-kanałowa kontrola DMX (tryb pracy, szybkość wiatraka, objętość wyrzutu)
– Solidna i zwarta konstrukcja
– Czas nagrzewania: 6 min.
– Pojemność zbiornika: 1,9l
– Zużycie energii: 1000W
– Ilość kanałów DMX: 3
– Zasilanie: AC 220V-240V 50/60Hz
– Bezpiecznik: 10A, 250V
– Wymiary: 44 x 39,5 x 25 cm
– Waga: 13,6kg

– Oryginalne opakowanie oraz wypełnienie

Opis

Opis

 

0

Napisz czego szukasz

LIGHT4ME HAZER 1500W