Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME BUBBLE BIG MK II – Light4me / It's light 4 You!

LIGHT4ME BUBBLE BIG MK II

299,00  zawiera VAT

SKU: BUBBLEBIG Kategoria:

Opis produktu:

Music Express przedstawia :

Mocna i wydajna wytwornica baniek LIGHT4ME BUBBLE BIG. Urządzenie wyposażono w 2 oddzielne wentylatory, dzięki którym bańki unoszone są wysoko a podświetlone kolorowym światłem dają niesamowity efekt. System który został zaprojektowany, pozwala na produkcję nieograniczonej ilości baniek, zużywając około 4,8l płynu na godzinę. Urządzenia zostało wyposażone w łatwy do uzupełnienia zbiornik, z zaworem do sprawnego opróżniania i czyszczenia zbiornika z cieczy. LIGHT4ME BUBBLE BIG zaprojektowany został z myślą o domach weselnych, klubach, restauracjach, przedszkolach oraz podmiotach organizujących imprezy tematyczne. Jest to również idealne uzupełnienie sprzętu każdego zespołu muzycznego obsługujacego imprezy okolicznościowe.

Wytwornica BUBBLE BIG, to doskonała atrakcja na każdej imprezie, to również jedna z niewielu wytwornic na rynku wyposażona w bezprzewodowy sterownik, który umożliwia zdalne włączanie i wyłączanie nadmuchu baniek. Każdy, kto choć raz używał wytwornicy wie, że ta funkcjonalność daje nieporównywalnie większe możliwości zastosowania do podobnych urządzeń z włącznikiem na obudowie bądź pilotem na kablu. Produkt wyposażony jest w kółka, które ułatwiają transport.

Stosunkowo niska cena, zgrabna konstrukcja i wysoka jakość wykonania to nie jedyne zalety LIGHT4ME BUBBLE BIG – sprawdź sam!

Dane techniczne:

Moc  300W
Średni wyrzut baniek: 5m
Pokrycie powierzchni: 100m2
Zużycie: 4.8L gotowego płynu / h
Sterowanie: pilot bezprzewodowy lub tryb automatyczny
Wymiary  620 x 485 x 540mm
Waga  13,5 kg
Napięcie  110-230V 50-60Hz

– Oryginalne opakowanie oraz wypełnienie

0

Napisz czego szukasz

LIGHT4ME FOG BUBBLE LEDLIGHT4ME BUBBLE BLUE