Klauzula informacyjna

Szanowny użytkowniku, po zapoznaniu się z poniższą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych w taki sposób, jak zostało opisane poniżej. Dlatego prosimy, zanim przejdziesz do serwisu, zapoznaj się z tymi informacjami i dokonaj świadomego wyboru. Możesz ten wybór odłożyć na później klikając „Przypomnij później”, jednak oznacza to akceptację na przetwarzanie danych osobowych.

Jakie Twoje dane będziemy przetwarzać i kto jest ich administratorem?
Gdy korzystasz z serwisu www.light4me.pl, danymi osobowymi, które przetwarzamy może być adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności. Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest Music Express K&K Jędrzejczyk sp. J. z siedzibą w Kucharach 48, 99-314 Krzyżanów.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych?
Music Express przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie ze strony www.light4me.pl, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes www.light4me.pl Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. W niektórych przypadkach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Masz prawo zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jakie masz uprawnienia wobec Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. w zakresie przetwarzanych danych? Możesz żądać od Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j.: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu Music Express K&K Jędrzejczyk sp.j. udostępnia Twoje dane osobowe?

Music Express, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez Music Express, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo  przechowujemy Twoje dane osobowe?

Music Express przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez Music Express?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych, możesz się skontaktować z przedstawicielem Music Express, wykorzystując dane kontaktowe: rodo@musicexpress.pl

LIGHT4ME BELKA LED PAR ZESTAW OŚWIETLENIOWY – Light4me / It's light 4 You!

LIGHT4ME BELKA LED PAR ZESTAW OŚWIETLENIOWY

449,00  zawiera VAT

SKU: BELKALEDPAR Kategoria:

LIGHT4ME BELKA LED PAR to kompletny zestaw oświetleniowy z serii listw marki Light4me, dedykowany w szczególności DJ-om oraz zespołom muzycznym, w rewelacyjnie niskiej cenie od Music Express.

Opis

Opis

OPIS PRODUKTU:

LIGHT4ME BELKA LED PAR to kompletny zestaw oświetleniowy, w skład którego wchodzą listwa mocująca, cztery reflektory typu par wyposażone w 12 jednowatowych diod LED pracujących w palecie kolorów RGBW (red, green, blue, white), solidny statyw, pilot oraz pokrowiec.

Pracę zestawu można kontrolować używając pilota lub umieszczonego na tylnej części obudowy belki panelu sterowania. W jego skład wchodzą cztery przyciski (Menu, Up, Down, Enter) oraz wyświetlacz LED. Do wyboru mamy tryb pracy automatyczny, tryb pracy w zgodzie z dźwiękiem, a także sterowniki DMX, dzięki którym możemy zarządzać pracą zestawu wykorzystując zewnętrzne panele i konsolety.

Belka znakomicie sprawdza się jako oświetlenie sceniczne małych i średnich sal bankietowych, w pracy mobilnych DJ-ow i zespołów muzycznych, a dzięki swoim małym rozmiary jest również wygodna w użytkowaniu i transporcie.

 

DANE TECHNICZNE:

Źródło światła: 4 reflektory typu par (12x1W RGBW)
Zasilanie: AC 220~240V, 50/60Hz
Zużycie energii: 60W
Tryby pracy: auto, sound, DMX, master/slave, sterowanie pilotem
Temperatura pracy: -10°C ~ 40°C
Połączenia: DMX, 3-pin XLR
Wymiary bez statywu: 660x150x80 mm
Waga: 5,5 kg

0

Napisz czego szukasz

LIGHT4ME LED FLOWER BARLIGHT4ME LED TRI PAR BAR